PERFECT GEREINIGD TEXTIEL MET MADSEN-CARE

Zuiverheid is ons handelsmerk! Precies zoals we al sinds onze oprichting in 1879 er een erezaak van maken om kwaliteitsvol en duurzaam textiel  te reinigen. Dit in lijn van onze bedrijfsfilosofie op een milieuvriendelijke en veilige manier.

Bij MADSEN hechten we veel waarde aan duurzaamheid en ecologie. Om deze waarden te blijven hard maken investeren we onafgebroken in de meest vooruitstrevende technologieën en textielkennis, dit gecombineerd met meer dan 135 jaar ervaring maakt het ons mogelijk om telkens (of keer op keer)  innovatief uit de hoek te komen.

Met het MADSEN-Care project tonen we aan dat we zorg dragen voor onze drie belangrijkste pijlers: uw kledij, natuur & milieu en u. Zo hebben wij als vooraanstaand textielverzorgingsbedrijf ervoor gekozen om enige tijd geleden over te schakelen op het “PUR Eco-Clean” reinigingssysteem waarbij we duurzaamheid koppelen aan hoog kwalitatief reinigen.

post-newexample6

Om de kwaliteit voor uw kledij, milieu en voor U zo hoog mogelijk te houden blijven wij constant innoveren. Zo introduceren we onder MADSEN-Care de reinigingstechnologie van de toekomst, GREEN CLEANING. Met GREEN CLEANING kijken we verder dan enkel reinigen met als doel nette kledij.

MADSEN-Care verzoent onze eisen voor een hoog kwalitatieve reiniging van uw textiel met de zorg voor uw kledij, natuur & milieu en voor u.

Madsen green care

GREEN CLEANING is de reinigingstechnologie waarop we allemaal hebben gewacht. Het is de meest innovatieve en hoog technologische methode om kledij en textiel te reinigen.

Dankzij de nauwkeurigheid van deze vooruitstrevende computer gestuurde technologie, kan uw delicaatste kledij gereinigd worden met de precisie dosering van biologisch afbreekbare detergenten. Voor elk soort vezel, textiel of vlek werd een specifiek programma ontwikkeld die zo weinig mogelijk detergent gebuikt. Dit zorgt ervoor dat we veel milieuvriendelijker te werk gaan en bewijst dat textielreiniging werkelijk een wetenschap is.

Madsen erkent dat geen enkel kledingstuk op zichzelf staat, onze keuze zal bijdragen tot uw tevredenheid, gezondheid en milieu. Deze garantie kan Madsen als professioneel u bieden!

GREEN CLEANING: Uw kledij, onze wereld en U varen er wel bij.

MADSEN-Care zorgt voor uw kledij!

Nieuwkuis & Wasserij Madsen beter bekend als de wellness voor uw kledij!

Ten eerste brengen de trommels in het GREEN CLEAN reinigingsprocédé minder schade toe aan de vezels van uw favoriete kledij. Dit vermindert de kans op beschadigingen tijdens het reinigen.

Daarnaast wordt voor elke vezel een specifiek programma op maat gemaakt alsook naar aard van bevuiling. Tijdens de programma’s worden speciale zachte wasmiddelen gebruikt, steeds in precies afgemeten doseringen. Dit maakt dat GREEN CLEANING beter geschikt is voor delicate stoffen zoals zijde, wol en kasjmier dan de gewone droogkuis en bovendien ook veel milieuvriendelijker dan de traditionele technieken.

GREEN CLEANING, aangeraden door de belangrijkste modehuizen die dagelijks werken met de meest complexe vezels.

MADSEN-Care zorgt voor natuur en milieu!

Dit hoogtechnologisch reinigingsconcept zorgt voor een perfecte balans tussen geleverde kwalitatieve vlekverwijdering en ecologie. De technologie  kadert zich binnen het “Responsibe Care“ principe dat het verbruik van water ( -30%) energie (-30% ) en zepen (-40% ) sterk drukt.

Het reinigen van textiel is pure wetenschap geworden. De implementatie van machines en methodes die zich focussen op milieuvriendelijkheid, biologische afbreekbaarheid en energiebesparing zorgen ervoor dat wij opnieuw het verschil maken

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zit in het DNA van MADSEN.

MADSEN-Care zorgt voor u!

Het MADSEN-Care project heeft tal van voordelen voor u

  • Kleuren van uw kledij behouden hun glans
  • Kleuren bloeden niet meer uit
  • Kans op krimpen is zo goed als nihil
  • Vezels van uw textiel voelen zachter aan na de behandeling
  • Verlengt de levensduur van uw kledij door onze duurzame procedés
  • Bacteriën of worden vernietigd, superieure vlekverwijdering
  • Ecologische reiniging met zo klein mogelijke ecologische voetafdruk

MADSEN-Care, waar duurzaamheid en kwaliteit de basis zijn van professioneel reinigen!